Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

VІ сватбено изложение Балканика

Дата: 18.01.2014
За шести пореден път хотел SOFIA BALKAN (Шератон) ще бъде домакин на най-голямото сватбено изложение в страната BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO
BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO събира под един покрив професионалисти от всички сфери, свързани със сватбения бранш, като едновременно с това кани, като зрител и участник, техния клиент – бъдещото семейство

BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO 2014

За шести пореден път хотел SOFIA BALKAN (Шератон) ще бъде домакин на най-голямото сватбено изложение в страната BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO. В балната зала на хотела ще се съберат професиоанилисти от всички сфери на сватбения бранш, за да обменят опит помежду си, както и да представят най-новото в организирането и приготовленията за сватбения ден и медения месец.

Благодарение на вещата организация на фирма EXPOLINE и любезното гостоприемство на хотел SOFIA BALKAN - Шератон, BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO шест години подред се очертава като най-мащабнoто събитиe с конкретна тематика и най-грандиозното, и същевременно полезно, изложение в сватбения бранш.

Различни фирми, чиято дейност е тясно свързана с темата участват ежегодно в събитието, за да “сверят часовниците си”, да се срещнат със свои колеги на ползотворна обмяна, както и да дадат възможност на бъдещите младоженци да начертаят ясен план за престоящото важно събитие като получат безценна информация директно “от кухнята”. Защото перфектната сватба е низ от правилни решения, добра организация и много любов. За първите две, най-изчерпателна информация можете да получите на едно място - BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO.

Дизайнерски къщи и модни брандове, хотели, ресторанти, организаторски фирми и сватбени агенции, кетъринг и туристически фирми – всички те си подават ръка под покрива на Шератон в рамките на едно единствено изложение BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO, за да пресъздадат възможностите на избора, да улеснят влюбените в първата стъпка и да докажат професионализма си, предлагайки най-доброто. Всички въпроси, свързани с организирането и провеждането на сватбено тържество и меден месец могат да намерят верния отговор в рамките единствено на най-голямото сватбено изложение в страната. И като допълнителен бонус – бъдещите младоженци могат да се възползват от отстъпки в редица от предлаганите от участниците на BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO услуги, единствено и само в рамките на изложението.

Списание Сватба – медиен патртньор на събитието по традиция ще избере МЛАДОЖЕНЦИТЕ НА 2013 година измежду двойките, изпратили снимки от своя най-важен ден през 2013. Много подаръжци от томбола ще зарадват не само бъдещите младоженци, но и влюбените, изрекли вече заветното “да”.

Наред с томболата, в която ще участват всички посетители, организаторите от фирма EXPOLINE обещават и редица приятни изненади.

BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO събира под един покрив професионалисти от всички сфери, свързани със сватбения бранш, като едновременно с това кани, като зрител и участник, техния клиент – бъдещото семейство. По този начин дава възможност на младоженците да получат информация от най-добрите и позволява на професионалистите да се срещнат със своите клиенти. Безценна комуникация за перфектни резултати.

За съвършената сватба, за перфектния меден месец, за най-важното събие в живота ви има точния специалист, открийте го на точното място!

EXPOLINE team
тел.: +359 2 987 77 85
Виваком: +359 879 577 785
поща: wedding@balkanicaexpo.com
72 Ami Bue str.
Sofia, Bulgaria
сайт: balkanicaexpo.com

Видяна общо: 658 рейтинг: 0.27

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.